Alize Timmerman

Homeopathie: het WONDER van genezing

Genezing was vanaf jongs af aan mijn roeping. Na eerst in de research in ziekenhuizen en op de universiteit gewerkt te hebben heb ik mij toegelegd op het werken in de Homeopathie. Ik zag in dat homeopathische geneesmiddelen veel mogelijkheden tot genezing en heling kunnen bieden. Homeopathische geneesmiddelen kunnen de vitaliteit en onze weerstand in orde brengen.

Homeopathie brengt U terug bij uw wezenlijke vitaliteit en uw natuurlijk evenwicht. Als vanzelfsprekend brengt de herstelde vitaliteit allerlei gezondheidsproblemen weer in orde.

Ik werk nu 30 jaar in de praktijk en het is elke dag weer een wonder om heling en genezing te ervaren met behulp van homeopathie. Het is een wonder te ervaren dat in onze planten en mineralen oplossingen verborgen liggen die ons kunnen helpen en onze genezing kunnen ondersteunen. De laatste jaren heb ik mij toegelegd in de behandeling van ontwikkelingsstoornissen, van ‘vrouwenklachten’ en van gezinsbehandeling. Kinderen behandelen gezien vanuit het geheel van het gezin geeft goede resultaten. Deze wonderschone geneeswijze Homeopathie kan helpen zowel bij lichte als bij zwaardere pathologie zoals fertiliteitproblemen, allerlei ontstekingen, overgewicht, ADHD, autisme, kanker, hart en vaatziekten, MS.

Een ieder die HEEL wil worden is welkom. In ons Centrum voor Homeopathie werk ik samen met de Homeopathische arts en acupuncturist Rubin Einhorn en met Anne Vissers, Orthomoleculair Arts. In de praktijk werken ook Jacqueline Kindt, Wiet van Helmond, Jenna Shamat en Mehmood Abdul Hayeee als Klassiek Homeopathen. Omdat wij intensief samenwerken en onze kwaliteiten delen, kunnen wij een hoog genezingsniveau bereiken.

Al onze consulten worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars via de aanvullende verzekeringen. Onze therapeuten zijn allen lid van de beroepsverenigingen NVKH en VHAN.

Healing Remedies
Snake
placentas
Coffee Beans
Deer
Elephant
Lion
Monkey
Camel
Aloe Vera